Personlig stil eller senaste trenderna

Personlig stil eller senaste trenderna

apr 26, 2022 av hannah

Under de sista åren har det blivit väldigt trendigt att hitta en egen stil, istället för att klä sig enligt senaste trenden. Det är många som gillar att handla på second hand och skapa en egen modestil.

Egen stil

Det kan ta lite tid att hitta en personlig klädstil. Du sparar både tid och pengar och känner dig alltid som dig själv när du väl har hittat din klädstil. Gå ut på nätet och läs modemagasinet Damernas Värld och hitta olika kläder som du gillar. Skapa sedan din personliga stil utifrån de särskilda plagg som du faller för. Det kan vara svarta skinnjackor, långärmade cardigans med stora knappar eller jeans och blus.

Trender

Även om det har blivit inne att skapa sin egna stil är det ändå många som gillar att handla utifrån senaste trenderna. Ur ett klimatperspektiv är det klokare att handla kvalitet som du använder länge, än att köpa billiga kläder. Om du gillar att följa trenderna, tycker att det är kreativt och roligt, kan du göra det på ett klimatvänligt sätt. Du kan köpa accessoarer i senaste trenden, medan du satsar på lite finare och dyrare byxor och ytterkläder som du använder under flera år.