Ge ditt hem en makeover

Ibland är det inte bara du som behöver träna eller se över din livsstil. Ibland är det hela hemmet som behöver en rejäl översyn. Har du tröttnat på att titta på samma gamla slitna tapeter? Då är det dags att ditt hem börjar matcha ditt humör. Ge ditt hem ett välbehövligt ansiktslyft.

Det är betydligt enklare att förändra hemma än många tror. Du kan åstadkomma stora förändringar med relativt små medel. En förändring som definitivt märks och som gör skillnad är att byta innerdörrar. Hos Gkdoor hittar du ett stort utbud av unika innerdörrar. GKdoor är nämligen ett svenskt företag som levererar svensktillverkad kvalitet. Företaget arbetar nära dig som kund och specialtillverkar dörrar efter dina önskemål och behov. Det är med andra ord fritt fram att fundera över både färgval och design för att hitta det som verkligen förvandlar och förändrar ditt hem.

Måla om hemma

En klick färg på väggarna lyfter en hemmastil som har börjat kännas invand och tråkig. Eftersom det är enkelt att måla om har du större frihet att experimentera och kanske prova den där färgen som du alltid har trott skulle ta över för mycket. Har du ett hem som behöver tonas ned kan du satsa på ljusa och snälla färger. Då kan accessoarerna få ta över och du kan välja färgstarka kuddar, plädar och mattor istället.

Köp nya möbler

En uppfräschning av hemmet kan bestå av att byta ut gamla möbler mot nya. En härlig soffa, en nya matta, nya gardiner eller varför inte satsa på en riktigt lyxig säng? Det är allmänt känt att god sömn påverkar livskvaliteten och kanske är det där du ska börja. Det är aldrig fel att lägga en extra slant på en riktigt bekväm säng så att du kan sova gott om natten.